Verpleegkundige zorg

Als u ziek bent, of u heeft een handicap(beperking), dan staan onze verpleegkundigen voor u klaar om u te verplegen! Denkt u hierbij aan het verzorgen van uw wonden, toedienen van uw medicijnen of het geven van injecties. Maar het kan ook zijn dat u specialistische verpleegkundige hulp nodig heeft, bijvoorbeeld een infuus voor het bestrijden van pijn. Onze medewerkers zijn professionals met een goede opleiding en ervaring. Ze werken in teams, onder leiding van een regisserend wijkverpleegkundige. Onze verpleegkundigen kunnen u helpen bij handelingen zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging, spalken, stoma zorg, katheteriseren en andere handelingen naar wens.

Thuiszorg Maasland werkt samen met diverse professionals, zoals een huisarts, om de zorg naar belang af te stemmen. Als u bepaalde dingen niet (goed) meer zelfstandig kunt, bijvoorbeeld vanwege een ziekte, (fysieke) beperking of dementie, is het ook mogelijk om wijkverpleging aan te vragen! U krijgt dan persoonlijke verzorging aan huis. De wijkverpleging richt zich op de lichamelijke gezondheidszorg, sociale redzaamheid, geestelijk welzijn en op de eigen woon- en leefomgeving van de cliënt.

Bij Thuiszorg Maasland gaat het erom dat de patiënt/cliënt thuis goed wordt begeleid & ondersteund met alledaagse zorg en klussen, met de juiste hulp kunt u namelijk nog langer zelfstandig blijven wonen! Thuiszorg Maasland helpt u graag daarbij! Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar!

Of bel ons op: 010 311 80 90