Begeleiding

Het kan zijn dat u door een handicap of ziekte beperkt bent. Of u bent ouder van een verstandelijk beperkt kind en/of jongvolwassene. Dit kan veel onzekerheden en vragen over de toekomst en de ontwikkeling met zich meebrengen. Thuiszorg Maasland kan u hierin begeleiden. Wij bieden begeleiding zowel individueel als in groepsverband.

Thuiszorg Maasland biedt begeleiding aan mensen die op het punt staan de regie van hun eigen leven te verliezen. Het doel van onze begeleiding is ervoor zorgen dat u dagelijkse algemene levensverrichtingen zelfstandig kunt (blijven) uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan psychische en sociale problemen, en alles wat daar tussen zit. Thuiszorg Maasland biedt u daarbij de juiste begeleiding. Het doel van de ondersteunende begeleiding is u zodanig ondersteunen dat u uw zelfredzaamheid kunt handhaven: met de ondersteunende begeleiding blijft u zelf nog bepaalde dagelijkse activiteiten doen. Van psychische tot sociale problemen: Thuiszorg Maasland ondersteunt en begeleidt daar waar nodig.

Als uw gezondheid te wensen over laat, kunnen wij met behulp van persoonlijke begeleiding aan huis ervoor zorgen dat u de regie over uw eigen leven behoudt. Wanneer u een beperking heeft of ziek bent kunt u nog steeds plezier hebben in uw leven. Thuiszorg Maasland biedt u daarbij de juiste begeleiding aansluitend op uw wensen en behoeften!

Of bel ons op: 010 311 80 90